El Principat empata amb el Pidasa i amarga la festa a un altre gran

• El Lusitans també iguala amb la UE i la victòria per la mínima permet al Sant Julià recuperar terreny
SANT JULIÀ DE LÒRIA

El jugador del Lusitans Àngel ?de blanc? defensat per Riera, en el partit contra la UE, l'últim d'ahir a Aixovall Foto: TONY LARA

El Principat està sent en aquesta fase regular el jutge principal en la lluita pel títol. Si fa quinze dies va empatar 1-1 amb la UE ahir va tornar a amargar la festa a un gran, el veí colomenc Pidasa, aconseguint un altre empat (2-2) que provoca un pas enrera per a l'equip de Lluís Blanco per assolir el lideratge. Així mateix, el Lusitans i la UE Santa Coloma van empatar també a dos gols, i així la victòria del Sant Julià per la mínima permet parlar novament d'un colideratge.

0-2 I AMB UN HOME MÉS / Vist el guió del partit fins i totes podria dir que a l'equip de Raúl Cañete se li van escapar els tres punts. I això que comptava amb la baixa de quatre titulars –Corcho, Javito, Fajardo i Palomo– i va haver de convocar tres juvenils. Un gol de Francisco Hernández al minut 11, però, va provocar nervis en el Pidasa, que va tenir ocasions no molt clares per empatar i un pal, però no va poder evitar anar al descans amb un 0-1.

En la segona part el Principat va sortir endollat i al minut 11 es va trobar amb un penal i l'expulsió de Marc Rebés. Àlex Izquierdo no va fallar des dels onze metres i va fer pujar el 0-2, que sumat a la superioritat numèrica deixava el Pidasa pràcticament sentenciat. Però no. Entre el meta Eloy i el pal no va poder pujar el 0-3 al marcador i en els deu últims minuts Martins i Cristopher Pousa van salvar un punt.

L'ENCAMP SURT DEL POU / L'Encamp ha sortit per fi del Pou de Primera gràcies a la victòria per 1-4 contra l'Engordany. El conjunt encampadà va ser el clar dominador del duel i després d'un parell d'ocasions clares Joel Marqués va marcar el 0-1. El mateix jugador va marcar el segon, amb un gol olímpic en el qual va col·laborar la inoperant defensa de l'Engordany. Ja en la segona part Pifarré i Amorim van sentenciar i a nou minuts per al final Arroyo va marcar el gol de l'honor.

EL BURGER KING, NOU CUER / I el nou cuer de Primera és el Burger King, que va vendre cara la derrota, per la mínima (1-0), contra el Sant Julià, que va marcar mitjançant Varela al minut 5 per viure després de rendes. Els lauredians ja són colíders.