El 'renovat' FC Andorra guanya ara fins i tot amb un home menys

• Victòria contra el Cervera per 2-0 malgrat l'expulsió de Xavi Gil al minut 35
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Ayala ab la pilota envoltat d'adversaris, dissabte a Aixovall Foto: FCA

El FC Andorra ha recuperat les bones sensacions de l'inici de la temporada malgrat continuar amb la infermeria plena. Va ressuscitar la setmana passada guanyant a Sants després de vuit partits sense guanyar i dissabte a Aixovall va tornar a sumar els tres punts contra el Cervera (2-0) tot i que va jugar poc menys d'una hora en superioritat numèrica per l'expulsió de Xavi Gil –doble groga– al minut 35 i quan el marcador reflectia encara el 0-0.

Aquest Andorra renovat en el qual no hi ha ni Ilde, ni Joel –té la baixa–, ni Mejías, ni Toscano, a més d'Emili a la banqueta en estar tocat, és un altre amb Álvaro enlloc de Darío Isern en la punta d'atac. Justo ha canviat la potència de l'argentí per la velocitat de la jove promesa i està funcionant.

Amb un menys Ludo va marcar al minut 40 l'1-0 en una falta que va desviar un defensa i en la segona part entre l'heroica tasca defensiva i el gol a la contra de Cristian Martínez es va rubricar la victòria.