El FC Andorra compleix a casa amb el Ciudad de Murcia (4-3)

• Carlinhos, en un bon partit, desfà la igualada en l'últim minut i l'equip se situa 8è en la classificació
  • Tots els clubs del Principat van ser presents a un campionat per a la canalla en pollets, benjamins i mínims

Carlinhos, un dels jugadors més destacats, en el matx de dissabte Foto: FCA

El FC Andorra va haver de jugar amb tot contra el ElPozo Ciudad de Murcia, un equip de la part alta que va acabar marxant del Poliesportiu de la capital, en el partit jugat el passat dissabte, amb una derrota per 4-3 a favor dels tricolors. No era un tràmit de partit, sinó una obligació, segons la política esportiva de l'entrenador Carlos Sánchez, que consisteix en sumar amb triomfs els partits a casa. Així, els seus jugadors dissabte van complir, i contra un dels grans de la Segona Divisió del futbol sala espanyol.

El primer gol va arribar després d'uns primers minuts de control de la situació i de les armes del rival. Va ser Ique qui va marcar –gairebé no falla durant cada jornada la seva cita amb el gol–als vuit minuts de partit. Aquest jugador segueix sent una assegurança de vida per als seus companys, que el tenen com a referència ofensiva clara.

Amb tot, el Ciudad de Murcia no es va rendir tan fàcilment. Ja se sap que en el futbol sala, tot pot passar fins l'últim segon. Així, Lolo Suazo va empatar per als murcians cinc minuts després, mentre que la resposta andorrana va ser de Carlinhos, en el minut 20, que va trencar la igualada, mentre que novament els murcians van empatar, ara gràcies a Javaloy, en el 22 i amb tot un món per davant per als dos equips.

En el minut 27, Xuxa, que no acabaria el partit per expulsió, va fer el 3-2, mentre que l'empat de Fernando en el 30 va traslladar una mica de nervis al pavelló. Amb tot, Carlinhos va marcar de falta després d'una falta i expulsió de Fernando, i quan faltava mig minut va ser una mà d'Aitor la que va salvar l'Andorra de l'empat a casa contra un equip que és dels favorits i que si suma 20 punts amb sis victòries en onze partits, és per alguna cosa.

La taula ara té a l'Andorra en la 8a posició amb cinc triomfs i 16 punts. El líder és el Carnicer Torrejón, contra qui ja va jugar l'equip andorrà, amb derrota tricolor. El Benicarló tampoc no ha cedit aquesta jornada i es manté segon a un punt.