El CV Andorra venç 1-3 a la pista del cuer Saragossa

SARAGOSSA

El CV Andorra ha abandonat la penúltima plaça de la Superlliga per ser ara 8è amb cinc punts, després que dissabte s'imposés a la pista del CV Saragossa per 1-3 en un partit amb algunes irregularitats en el joc.

Els andorrans van guanyar el primer set amb un ajustat 23-25, i això els va permetre fer front al segon parcial amb més força i una millor mentalitat, tot el contrari que el seu rival, que sense cap punt ni cap set a favor en vuit partits, no troba la manera de sortir del pou. Així, en el segon set el CV Andorra va guanyar per un contundent 14-25 que deixava les coses clares. Però només en apariència, perquè quan semblava que tot estava ja fet i que el tercer set seria un passeig triomfal, els aragonesos van capgirar la situació amb un 25-22 que obligava als homes de Lluís Hillaire a fer un esforç extra. En el quart parcial, la igualtat inicial va acompanyar gairebé fins la partit final, quan l'Andorra va agafar l'avantatge per acabar apuntant-se el set per 21-25 i així el partit amb un 1-3 definitiu. Els andorrans sumaven així la seva segona victòria de la temporada. L'anterior havia estat a la pista del Vigo per 2-3.