Soulié acaba 42a en persecució

• L'andorrana clou la primera cita de Copa del Món a Oestersund una mica per sota de l'objectiu
el periòdic
oestersund

Laura Soulié va obtenir ahir la 42a posició en la cursa de persecució corresponent a la primera cita de Copa del Món que ha disputat des de dijous fins ahir a la localitat sueca d'Oesterlund. Aquest resultat sumat al de l'esprint i els 15 km. individuals reflecteixen que la biatleta andorrana està encara una mica per sota de l'objectiu marcat de situar-se entre les 30 primeres classificades.

Soulié va completar la carrera d'ahir, de 10 km., amb un temps de 35min 19s, a més de quatre minuts de la primera classificada, la noruega Tora Berger i a gairebé un minut de la 30a posició, propietat de la ucraïnesa Juliya Dzhyma.

Dissabte era el torn de l'esprint (7,5 km.) i la biatleta de la Federació Andorrana d'esquí havia estat la 46a malgrat una gran actuació en el tir, faceta en la qual només va cometre una errada. Dijous, en els 15 km. individuals també havia obtingut un resultat similar, sent la 44a i segons els tècnics cada vegada s'està trobant millor físicament.

La pròxima cita de Soulié serà a la Copa del Món de Hochfilzen (Àustria), amb un esprint el 7 de desembre i la persecució l'endemà.

79 PERSONES A LES JORNADES TÈCNIQUES / D'altra banda, dissabte es van celebrar a l'Art Hotel les Jornades tècniques de la FAE, a la qual hi van assistir 79 persones. Es va parlar de les variacions del reglament i d'altres aspectes relacionats amb la base. H