PUBLICITAT

Grandvalira inaugura la temporada celebrant que les nevades han reactivat les reserves per a la Puríssima

  • Tarré ha destacat que les nevades dels últims dies han fet reactivar les reserves per al Pont de la Puríssima i les peticions dels hotelers per a aquestes dates, així com la venda de forfets de temporada
30112012_pascasa1
Primers esquiadors de la temporada a la pala central de Pas de la Casa aquest divendres al matí.. Foto: ANA/ Marta Tort
Grandvalira ha fet aquest divendres una preobertura de la temporada d'hivern habilitant la pala central del Pas de la Casa per als clients de forfet de temporada i 300 convidats, entre ells l'actor espanyol Rodolfo Sancho. Tant ell com la directora de Grandvalira-Nevasa, Núria Tarré, han destacat l'excel·lent estat de la neu, amb uns gruixos entre 50 i 70 centímetres. Tarré ha destacat que les nevades dels últims dies han fet reactivar les reserves per al Pont de la Puríssima i les peticions dels hotelers per a aquestes dates, així com la venda de forfets de temporada, que ha assegurat que va a molt bon ritme. Per aquest motiu, tot i que ha volgut ser prudent, creu que està sent una molt bona manera d'iniciar la temporada i que això augura bones perspectives de cara a la Puríssima o els Nadals.
Abans de l'inici oficial de la temporada, previst per aquest dissabte, Grandvalira ha fer una preobertura aquest divendres habilitant la pala central del Pas de la Casa per a tots els usuaris del forfet de temporada i a 300 convidats que es van inscriure a través de les xarxes socials en menys de dues hores. La directora de Nevasa, Núria Tarré, ha destacat que la qualitat de la neu és excel·lent, i que al Pas de la Casa hi ha entre 50 i 70 centímetres. 

De fet, la inauguració de la temporada ha comptat amb la presència de l'actor Rodolfo Sancho, que ha assegurat que 'la neu està fantàstica, molt pols i dóna gust anar trencant-la, sense escoltar en camp moment el típic soroll del gel'. Sancho ha explicat que havia esquiat a Grandvalira quan era petit, i s'ha mostrat sorprès per la gran quantitat de canons que hi ha actualment i el fet que s'hagi produït la unió entre les dues estacions.

De cara a aquest cap de setmana, Grandvalira té previst obrir un mínim de 60 quilòmetres a un preu de 30 euros, amb uns gruixos d'entre 40 i 70 centímetres. Tarré ha indicat que s'obriran els sectors de Pas de la Casa, Grau Roig, Soldeu i El Tarter, i que la connexió entre Grau Roig i Soldeu no podrà estar oberta fins dilluns. Com que l'obertura s'ha comunicat molt a última hora, per aquest cap de setmana s'espera públic d'Andorra i gent de proximitat que s'animin a pujar a última hora.

Tarré ha assegurat que es tracta d'una molt bona arrencada de temporada, tenint en compte que 'fa deu dies no ho teníem tan clar', i ha afegit que les nevades han fet reactivar les reserves de cara a la Puríssima, les peticions dels hotelers i tot plegat dóna bones perspectives tot i que el gruix dels esquiadors reservarà a últim moment. A més, les previsions de baixes temperatures permetran el funcionament dels canons de neu i que de cara al Pont de la Puríssima 'les condicions de neu seran encara millors'. 

Pel que fa a la venda de forfets de temporada, la directora de Nevasa ha dit que enguany ha augmentat el nombre de nous clients, que fins al moment ja representa un 25%, i que en els tres últims dies s'han accelerat les peticions dels clients habituals. Per aquest motiu, Tarré ha dit que la venda va molt bé i que estan a nivells comparables amb els de l'any passat.

Finalment, Tarré ha recordat que l'objectiu d'aquesta temporada és créixer un 5% en dies d'esquí i un 8% en facturació per arribar als nivells de fa dues temporades, en que es van assolir 1,5 dies d'esquí venuts. Aquestes previsions s'han fixat tenint en compte que el client espanyol encara pot baixar però que es pot compensar amb els mercats internacionals, ja que molts segueixen creixent, com el rus, i també gràcies a les bones perspectives que està mostrant el mercat francès.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT