PUBLICITAT

Saboya diu que aprofitaran la presidència del Consell d'Europa per defensar el pes dels petits estats

  • El ministre d'Afers Exteriors ha indicat que cal passar el missatge que 'els petits països han de tenir les mateixes possibilitats' que la resta
30112012_conselleuropa
Un moment de la reunió de la Comissió Permanent de l'Assemblea Parlamentaria del Consell d'Europa, aquest divendres al matí al Consell General. Foto: ANA/ N.M.
El ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, ha indicat, aquest divendres al matí, que 'és important aprofitar la presidència del Consell d'Europa per defensar la nostra posició'. Ha indicat que cal passar el missatge que 'els petits països han de tenir les mateixes possibilitats' que la resta, i que això no ha de ser un obstacle a l'hora d'aconseguir representativitat en certs organismes, com per exemple amb els criteris per triar els jutges del Tribunal dels Drets Humans. El ministre ha fet aquestes declaracions en el marc de la celebració de la Comissió Permanent de l'Assemblea Parlamentaria del Consell d'Europa, que es reuneix aquest divendres al Consell General amb la participació d'una norantena de persones representants de 30 països.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT