PUBLICITAT

The Banker elegeix a Andbank com banc de l'any

  • L'any passat el guardó va ser per Morabanc i abans per a Crèdit
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La cúpula d'Andbank i de The Banker posa amb el premi, a Londres Foto: ANDBANK

La revista The Banker va premiar com a millor banc de l'any 2012 d'Andorra a Andbank. Tal i com van informar des de l'entitat financera, el jurat s'ha basat en l'expansió internacional, l'eficiència i la capacitat d'adaptació als canvis. La gala d'entrega de premis va tenir lloc ahir dimecres al vespre a Londres, i la revista del grup Financial Times va premiar el millor banc de cada país.

El president d'Andbank, Manel Cerqueda, el conseller delegat, Jordi Comas, i el director general, Ricard Tubau, van rebre, ahir, el guardó que atorga anualment The Banker al millor banc de cada país, que aquí al Principat es tracta amb respecte, ja que és totalment independent.

Des de l'entitat bancària es va destacar la implicació de l'equip humà, l'adaptació a les exigències del mercat en crisi, el manteniment de les ràtios de solvència i l'estratègia desenvolupada quant a expansió internacional per merèixer aquest guardó. De fet, han destacat que l'entitat creix a un ritme anual del 15%.

El passat any, aquest guardó va recaure sobre Morabanc, tot i que els anys anteriors Crèdit Andorrà era qui acostumava a rebre el premi atorgat per The Banker.

D'altra banda, MoraBanc va obtenir la 26a plaça com a entitat més solvent en el rànquing efectuat per la prestigiosa publicació financera The Banker, aquest any.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT