PUBLICITAT

Les jornades de la SAC miren als professionals liberals

  • La Societat Andorrana de Ciències demana confiar en les possibilitats de la societat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una imatge de les jornades celebrades l'any passat Foto: TONY LARA

Les XVIII Jornades de la Societat Andorrana de Ciències (SAC) tindran lloc aquest dissabte 1 de desembre al Centre Cultural la Llacuna. Aquest any se centraran en el paper dels professionals liberals en la societat i per això comptaran amb les ponències de diversos presidents dels col·legis professionals, llicenciats i diplomats i d'altres especialistes privats i institucionals.

Un any més amb la col·laboració del Govern d'Andorra i de Crèdit Andorrà, giraran entorn el rumb de l'exercici de la professió liberal a Andorra. Des de la SAC s'assenyala que cal confiar en les capacitats de la societat per fer front als reptes del país, i per això vol valorar els quatre grups en què divideix el capital humà: els empresaris, treballadors, professionals liberals i polítics o treballadors de l'Administració.

La jornada començarà el dissabte a les 9.30 hores amb la benvinguda de la presidenta de la SAC, Àngels Mach, i la presentació de l'advocat i bioquímic coordinador de les jornades, Antoni Riestra, informa l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT