PUBLICITAT

La Seu d'Urgell commemora el Dia mundial contra la Sida

  • Durant la jornada es repartirà informació sobre les malaties de transmisió sexual
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Una imatge de la presentació del servei d'atenció sociosanitari de l'Associació AntiSida de Lleida a la Seu d'Urgell a l'Oficina Jove de l'Alt Urgel Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU D?URGELL

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell i l'Associació Antisida de Lleida han organitzat diversos actes durant tot el dissabte per commemorar el Dia mundial contra la Sida. Al centre civil El Passeig es donarà informació sobre el VIH i altres malalties de transmissió sexual. A més, es podrà demanar cita per realitzar les proves ràpides per detectar la presència del virus.

De 10.00 a 13.00 hores d'aquest proper dissabte el centre cívic El Passeig de la Seu d'Urgell informarà els visitants sobre el VIH i permetrà demanar cita per a les proves ràpides de detecció de la Sida. També s'hi podrà veure una exposició de cartells dedicats al Dia mundial de lluita contra la Sida i es distribuiran preservatius de forma gratuïta.

Per commemorar aquest dia, durant tota la setmana i fins aquest divendres, l'Oficina Jove ofereix informació sobre com prevenir la transmissió de la Sida i dispensarà material profilàctic, segons informa l'Agencia de Noticies Andorrana.

ACTUACIONS / El passat 2 d'abril del 2012 es va presentar el servei d'atenció sociosanitari de l'Associació AntiSida de Lleida a la Seu d'Urgell, que es troba ubicat a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, i ho va fer publicament després d'iniciar la seva tasca el juliol de 2011. Des de llavors ha atès unes 25 persones. Aquest servei té el suport econòmic de la Diputació de Lleida, mentre que el material preventiu és aportat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT