PUBLICITAT

El River es posa a prova a Càceres després de conèixer la derrota

  • Els andorrans juguen sense Schreiner i amb el dubte de Pablo Sánchez davant un equip de ritme frenètic
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Txetxu Bermudo (ex-jugador del River), visitarà Càceres però com a delegat del primer equip. Foto: EL PERIODICO DE EXTREMADURA

després de perdre a casa contra el Palència fa set dies, el BC River Andorra va iniciar ahir un etern viatge en autobús cap a Càceres pensant en recuperar-se del cop rebut, però sobretot amb la mentalitat de tenir al davant una autèntica prova de foc en aquesta temporada, per haver d'aixecar el cap i tornar a dir que és un equip amb cara i ulls com durant les anteriors set jornades. Amb tot, el treball serà complicat en el duel que comença a les 21.00h, perquè l'equip va viatjar sense Thomas Schreiner, ja que el base austríac pateix un trencament de fibres al quàdriceps. Així mateix, Joan Peñarroya tindrà el dubte fins última hora de Pablo Sánchez, que sí bé podria tenir minuts, continua arrossegant molèsties a l'esquena.

El base austríac no ha entrenat en tota la setmana i, a més, es perdrà aquest matx i el següent contra el Knet Rioja (9 de desembre al Poliesportiu, a les 21.00h), mentre que l'aler càntabre dimecres i dijous va formar part de la sessió, però a un ritme més còmode per mantenir les seves molèsties controlades. «Tenim Dani Pérez de base pur i després altres jugadors que tenen sobrada capacitat per baixar la pilota i generar joc, com Maresch o Blanch», va assegurar ahir el tècnic Peñarroya.

Amb tot, no és aquesta la gran preocupació de l'entrenador, ja que al davant els andorrans tindran un conjunt que Peñarroya considera que al final de temporada «serà a dalt»: «Té molts daltabaixos en el seu joc, però amb el pas de les jornades té més alts que no pas baixos». «Tenen molta confiança», va continuar amb la seva reflexió, «però a vegades sí que és cert que pequen de certa inexperiència d'alguns dels seus joves jugadors i es posen en una dinàmica amb un ritme embogit». El que preocupa a Peñarroya és «el ritme elevat» del rival, tot i que afirma que han posat les bases aquesta setmana per combatre tot això.

«Nosaltres hem treballat per lluitar contra aquets ritme de córrer molt i amb tanta pressió de pilota com fan», va assegurar. El tècnic andorrà considera que gran part de l'èxit d'aquest ritme són «les rotacions tan curtes que fan».

Així mateix, l'entrenador del primer equip està convençut que el treball donarà resultats, i hi va afirmar que, tot i ser «una setmana diferent després d'haver perdut el primer partit» i també per les baixes en els entrenaments, «hem tingut la mateixa dinàmica que altres setmanes».

En aquesta línia es va expressar el jugador David Guàrdia, que va comparèixer ahir davant dels mitjans de comunicació per primera vegada: «L'equip ha encaixat molt bé la derrota, amb ganes de demostrar que podem estar dalt a la taula». Guàrdia, que no està disposant de minuts aquesta temporada a les ordres de Peñarroya, assumeix el seu rol: «Estic content de tenir el que tinc i fer el que digui el tècnic».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT