PUBLICITAT

Joël deixa el FC Andorra per tenir més minuts al Sant Julià

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Joël, en un partit amb l'Andorra Foto: ÀLEX LARA

Si Justo Ruiz no tenia prou amb les baixes per lesió que ha estat acumulant, ahir el club va informar de l'adéu a la disciplina del primer equip de Joël. Segons va indicar el tècnic, Justo Ruiz, el jugador ha decidit marxar per buscar més minuts, i això sembla que ho intentarà al Sant Julià de la Primera Divisió andorrana. Així mateix, s'han confirmat els dos mesos que haurà d'estar lluny del terreny de joc el migcampista Marc Pujol, després que si l'hagi trobat una costella trencada i una altra de fissurada.

No guanya per ensurts el tècnic del FC Andorra. El club va informar ahir en roda de premsa de la sortida de Joël, jugador que no era una aposta clara aquesta temporada per a l'entrenador, quan en anys anteriors era un fix en les alineacions de l'entrenador Richard Imbernón. Des de la sortida d'Imbernón, la presència de Joël s'ha reduït, i així el jugador ha preferit canviar d'aires. Ruiz va manifestar ahir que el jugador «no estava motivat ni il·lusionat», i que «no tenia els minuts que creia que havia de disposar».

Així mateix, les últimes proves que se l'han realitzat a Marc Pujol a les costelles indiquen que la seva baixa serà, de segur, per dos mesos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT