PUBLICITAT

The Banker premia Andbank com a millor banc d'Andorra 2012 pel seu creixement internacional

  • La gala d'entrega de premis ha tingut lloc aquest dimecres al vespre a Londres, i la revista del grup Financial Times ha premiat el millor banc de cada país
29112012_banker
Els guanyadors del premi The Banker al millor banc de l'any 2012 d'Andorra a l'entrega del guardó. Foto:ANA
La revista The Banker ha premiat com a millor banc de l'any 2012 d'Andorra a Andbank. Segons han informat des de l'entitat financera, el jurat s'ha basat en l'expansió internacional, l'eficiència i la capacitat d'adaptació als canvis. La gala d'entrega de premis ha tingut lloc aquest dimecres al vespre a Londres, i la revista del grup Financial Times ha premiat el millor banc de cada país.
El president d'Andbank, Manel Cerqueda, el conseller delegat, Jordi Comas, i el director general, Ricard Tubau, han rebut, aquest dijous el guardó que atorga anualment The Banker al millor banc de cada país. 

Des de l'entitat bancària s'ha destacat la implicació de l'equip humà, l'adaptació a les exigències del mercat en crisi, el manteniment de les ràtios de solvència i l'estratègia desenvolupada quant a expansió internacional per merèixer aquest guardó. De fet, han destacat que l'entitat creix a un ritme anual del 15%.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT