PUBLICITAT

Detinguda la dona de l'home assassinat a Escaldes

  • Tots els indicis assenyalen que és la responsable del crim ocorregut aquest cap de setmana
  • La presumpta homicida es troba en estat semi conscient i encara no ha prestat declaració
IAGO ANDREU / PEPA GALLEGO
ESCALDES-ENGORDANY


09082010_pis
L'immoble de l'avinguda Fiter i Rossell d'Escaldes, on es va produir l'assassinat aquest cap de setmana. Foto: TONY LARA
La Policia ha detingut avui la dona de l'home assassinat a Escaldes aquest cap de setmana. L'esposa de la víctima, que està ingressada a l'hospital després d'haver estat trobada inconscient al costat del cadàver del seu marit, és la principal sospitosa. Segons fonts policials, tots els indicis de la investigació indiquen la hipòtesi que va ser la dona qui va matar el seu marit.
Amb tot, la detenció ha estat decretada abans de prendre declaració a la dona, de 52 anys, que es troba en un estat de semiconsciència, tot i que no es tem per la seva vida. Tan bon punt el seu estat de salut ho permeti, la Policia li prendrà declaració.
L'home, de 41 anys, va aparèixer mort ahir amb signes de violència al domicili conjugal a Escaldes. La parella havia iniciat els tràmits de separació feia un temps. La Policia havia intervingut al domicili feia poc temps per desavinences conjugals i, segons fonts properes a la investigació, la dona havia demanat ajuda per maltractaments.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT