PUBLICITAT

Les estacions anuncien l'obertura de pistes per a aquest cap de setmana

  • Grandvalira anuncia una preobertura del sector del Pas de la Casa per a aquest divendres i Vallnord obre parcialment dissabte amb un forfet especial de 27 euros
29112012_pascasa
El sector del Pas de la Casa en una imatge d'arxiu. Foto: ANA
Grandvalira ha anunciat, a través de les xarxes socials, que aquest divendres de 10 a 15.30 hores obrirà el sector del Pas de la Casa només per als posseïdors del forfet de temporada i per als primers 300 seguidors que s'inscriguin gratuïtament a través del seu web. D'aquesta manera, l'estació farà una preobertura amb un nombre limitat d'esquiadors un dia abans de la inauguració oficial de la temporada, prevista per aquest dissabte 1 de desembre, gràcies a les nevades de les darreres hores, que han deixat més de 60 centímetres en aquest sector encampadà.
Vallnord obrirà un 25% de pistes del sector Arcalís, un 50% a Arinsal i un 20% del sector de Pal aquest dissabte 1 de desembre, donant així el tret de sortida a la temporada d'hivern. S’aplicaran uns preus especials per al forfet de dia, corresponents a la tarifa de mig dia en temporada baixa. El preu del forfet per als adults serà de 27 €; per als joves, de 23,50 €; i per als infants, de 20 €.
Des del domini esquiable han comunicat que 'les darreres nevades, juntament amb la baixada de temperatures, permeten començar tal com era previst', tot i que 'el fort vent impedeix eventualment obrir el 100 % del domini'. Apunten també que 'les previsions meteorològiques favorables' permetran obrir progressivament les pistes i els remuntadors la setmana que ve'.


El sector Arcalís, a Ordino, disposarà d’aproximadament un 25 % de pistes obertes: la Balma, la Coma, el Terragalls, la Bassa, els Orris i el Túnel. Els remuntadors operatius d'aquest sector seran la Basera i la Coma. I pel que fa a la restauració, estaran operatius els punts de servei de l'Hortell, el Planell i la Coma.


Pel que fa als sectors de la Massana, Arinsal obrirà el telecabina dels Orriols així com el telecadira desembragable de les Fonts i les cintes de debutants Escola 1 i 2. D'aquesta manera, hi haurà al voltant del 50 % de pistes obertes: el Cortal, l'Escola, Port Vell, el Bony, la Tossa, Margarida, les Fonts i l'Estadi. Els punts de restauració oberts seran el Panoramix, el Polar Bar i el Refugi.


A Pal estaran en funcionament el telecabina de la Massana, amb accés directe a les pistes, i els telecadires del Colibrí, la Serra 1 i la Serra 2. Les pistes obertes seran la Caubella, el Beç, el Besurt Blau i la Serra. Això representa prop del 20 % del total. Pel que fa als espais de restauració, l'edifici central de la Caubella estarà completament operatiu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT