PUBLICITAT

La víctima de l'assassinat d'Escaldes s'estava separant

  • L'home vivia puntualment a Encamp i la seva dona s'havia quedat al pis d'Escaldes
  • El domicili familiar era objecte de reformes en el moment del crim
IAGO ANDREU / PEPA GALLEGO
ESCALDES-ENGORDANY


09082010_pis
L'immoble on es va produir l'assassinat aquest cap de setmana. Foto: TONY LARA
A poc a poc es van coneixent més detalls sobre les circumstàncies de l'assassinat que la Policia va descobrir ahir en un pis de l'avinguda Fiter i Rossell d'Escaldes-Engordany. La víctima, un home d'origen espanyol de 41 anys, s'estava separant de la seva dona, que va aparèixer inconscient ahir a la tarda al costat del cadàver i que es recupera a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Segons fonts de la investigació, l'home es trobava puntualment al domicili familiar, ja que des que s'havien iniciat els tràmits de la separació s'havia traslladat a viure a Encamp. La víctima hauria acudit al pis d'Escaldes, en què s'estaven duent a terme petites reformes. En entrar-hi, la Policia va trobar diversos béns embalats, com si s'estés preparant una mudança, fet que concorda amb algunes descripcions dels veïns, que expliquen que en els últims dies alguns operaris havien acudit al domicili.
El cos de la víctima va ser trobat ahir diumenge a la tarda amb signes de violència al costat de la seva dona, que estava inconscient i sense ferides externes. Segons l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, la dona es troba en estat greu però evoluciona favorablement, i continua al servei d'urgències per tal de fer-ne el control evolutiu. La Policia està a l'espera de poder interrogar la dona per esclarir els fets, i una de les hipòtesis en què es treballa és que hagi estat un acte de violència de gènere. De moment, la Policia ha localitzat a la filla, menor d'edat, i ha pogut parlar amb ella, però no encara no hi ha cap detingut pels fets.
Segons els testimonis, entre les 5 i les 6 de la tarda va arribar la primera patrulla de la Policia i, tal com ha explicat David Santuré, de l'Hotel les Claus, situat davant de l'edifici, es van sentir uns cops de maça segurament amb l'objectiu d'obrir la porta del pis, situat a la cinquena planta. Sembla que la parella portava poc temps vivint a Escaldes i per aquest motiu no eren gaire coneguts al barri.
Diversos agents de la Policia continuaven treballant aquest matí al lloc dels fets, al cinquè pis del número 40 de l'avinguda Fiter i Rossell, on es podia observar la porta del 5è 1a precintada i la del 5è 2a que servia d'accés per als agents.
SEGUIRÀ AMPLIACIÓ

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT