PUBLICITAT

El Poblet de Nadal no tornarà aquest any

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El Poblet de Nadal que es va instal·lar per primera vegada l'any passat a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella no repetirà aquestes festes. Les 33 paradetes que durant el Nadal de l'any passat oferien menjar, regals i d'altres productes, no atrauran els visitants aquest any perquè l'empresa que va guanyar el concurs ha decidit de manera unilateral rescindir el contracte.

El cònsol menor de la capital, Jordi Minguillón, va explicar que la manca de temps impedeix tornar a celebrar el concurs i adjudicar-ho a una altra empresa, però assegura que estan «treballant per dinamitzar la zona i esperem que sigui encara millor que l'any passat».

El concurs públic per a l'organització del poblet de Nadal de la plaça de la Rotonda que es va fer l'any passat va adjudicar a l'empresa LJ Group l'organització per a dos anys. Fa uns dies, però, l'empresa va comunicar al Comú de la capital que havia decidit rescindir el contracte i no preparar el poblet, informa l'ANA.

El cònsol menor de la capital, Jordi Minguillón, va indicar que la manca de temps impedeix que es pugui fer un nou concurs i celebrar el poblet de totes maneres. Així, les 33 parades que van animar la zona durant les passades festes no hi seran aquest any, però Minguillón va assenyalar que això no vol dir que hi hagi menys animació. I va assegurar que s'està treballant per dinamitzar la zona i que hi haurà algunes activitats, que encara no ha volgut avançar, que atrauran els visitants.

D'altra banda, la plaça de la Rotonda també patirà un canvi estètic en relació als altres hiverns, ja que no hi serà l'habitual ninot de neu gegant. Després que una ventada de l'hivern passat el fes caure a terra va resultar greument malmès i s'està reparant. Minguillón va indicar que arreglar-lo és car però que es farà igualment perquè és un punt emblemàtic de la parròquia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT