PUBLICITAT

La capital té un superàvit d'1,5 milions d'euros

  • Els cònsols consideren l'alliberament sindical com un problema
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment de la sessió del consell del comú de la capital, ahir. Foto: ÀLEX LARA

Els comptes del comú de la capital a 30 de setembre del 2012 presenten un superàvit d'1,5 milions d'euros. Tal com va explicar la consellera de Finances, Maika Nin després del consell de la corporació celebrat ahir, els números mostren un superàvit de cinc milions d'euros, però hi ha 3,5 milions d'euros que corresponen a l'ingrés provinent del crèdit demanat per fer front a la construcció de les noves dependències comunals de la plaça Lídia Armengol, i per tant no s'han de comptar com a superàvit. Aquest és el resultat, segons la cònsol major, Rosa Ferrer, «duna gestió molt acurada».

El resultat de superàvit ve donat per uns ingressos de 25,5 milions d'euros, que és el 75% del pressupostat per a tot l'any, i unes despeses de 20,5 milions d'euros, és a dir el 54,85% executat. Tot i que el superàvit seria de 5 milions cal tenir en compte els ingressos de 3,5 milions del crèdit que va apuntar Nin.

La consellera de Finances va recordar que aquest resultat s'està aconseguint amb una gestió molt acurada i ha previst que es pugui mantenir el superàvit d'1,5 milions d'euros al tancament de l'exercici. .

D'altra banda en la sessió de Consell de Comú també es va aprovar una modificació en el reglament d'edificabilitat. Fins ara es preveia que els constructors haguessin de construir fins al nivell màxim permès a la zona en qüestió, i amb la modificació aprovada es permetrà que cada constructor pugui aixecar els edificis fins a un màxim o quedar-se per sota d'aquest topall.

Proposta el sitca / La proposta del SITCA per aconseguir que un o dos treballadors fossin alliberats de les seves funcions per dedicar-se a tasques sindicals va ser valorada pels membres de la corporació. Els cònsols van dir que encara no han rebut la proposta concreta i per tant els caldrà estudiar què es demana exactament, però sí que van apuntar que això podria ser un problema si requereix haver de fer noves contractacions, informa l'ANA,H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT