PUBLICITAT

Les estacions de FGC preveuen obrir dissabte

  • Les vendes de forfets augmenten un 8% en relació a l'any passat
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
L'estació d'Espot Esquí porta acumulats uns 30 centímetres de neu. Foto: ACN / MARTA LLUVICH

Les estacions d'esquí gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Vallter2000, preveuen iniciar la temporada aquest dissabte, gràcies a les nevades que estan caient en les últimes hores als Pirineus.

«Les estacions estan treballant per poder inaugurar la temporada el més aviat possible amb les millors condicions», va informar ahir FGC en un comunicat.

D'altra banda, la venda anticipada de forfets ha augmentat un 8% respecte l'any passat, xifra que indica l'interès dels clients pel nou passi de temporada Atotaneu, que es podrà adquirir a un preu reduït fins el dia 9 de desembre.

Els forfets Atotaneu es poden adquirir a la botiga que FGC té ubicada al Triangle de Barcelona, a la pàgina web de les estacions o a les mateixes pistes.

La versió Atotaneu 6.0 permet esquiar a sis estacions (La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé, Vallter i Tavascan) per 610 €, o 530 € en promoció de compra abans del 9 de desembre.

D'altra banda, el forfet Atotaneu 5.0 permet esquiar a las estacions de Vall de Núria, Espot, Port Ainé, Vallter i Tavascan a preu únic i amb un 50% de descompte en el forfet de dia de La Molina per 450, o 360 euros en promoció de compra abans del 9 de desembre.

Els dos forfaits tenen més de 150 avantatges associats en forma de descomptes i promocions.

Així, els clients que adquireixin algun d'aquests diversos forfets podran gaudir de preus reduïts en allotjaments, cinemes, entrades a museus com el del F.C. Barçelona o al Zoo de Barcelona, entre altres beneficis.

Vaquèira / L'estació d'esquí de Vaquèira-Beret obrirà les instal·lacions parcialment dissabte arran de la intensa nevada que ha caigut les darreres hores. Les nevades registrades aquestes últimes 24 hores han deixat 25 centímetres de neu a la cota 1.800. Els serveis de preparació de pistes estan treballant a l'estació per obrir part dels tres sectors: Vaquèira, Beret i Bonaigua.

La neu ha obligat a circular amb cadenes pel Port de la Bonaigua. Si les nevades persisteixen, està previst que l'estació lleidatana de Vaquèira-Beret ofereixi la pràctica totalitat de les seves pistes i remuntadors per al proper pont de la Constitució.

En aquest sentit, l'estació està reforçant la copiosa nevada amb la producció de neu a les zones més populars del complex hivernal.

A la cota 2.266 s'han acumulat 23 centímetres, a Certescan a la cota 2.400 uns 18 centímetres i a Viella i Port del Compte uns 3 centímetres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT