PUBLICITAT

Soulié és a Suècia per debutar aquest any a la Copa del Món

  • Kevin Esteve visita els metges per veure l'evolució de la seva espatlla, que es va sortir dissabte
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Després d'una pretemporada que sembla ha anat pel bon camí per a Laura Soulié, l'andorrana disputa el pròxim dijous els 15km individuals de la Copa del Món de biatló a Oestersund (Suècia). A la cita sueca tindrà també l'1 de desembre la prova esprint de 7,5km, i el dia 2 els 10km persecució. Les seves sensacions, sobretot físicament, són bones. El passat cap de setmana va fer una competició no oficial i, tot i que no va estar encertada com voldria en el tir, les vibracions van pel bon camí. Ara només resta que comenci a competir de debó.

Soulié ha estat entrenant amb l'equip francès als Alps. «Des de finals d'octubre hem tingut unes condicions hivernals perfectes. Hem aprofitat al màxim abans de marxar el passat 14 de novembre cap a Suècia. L'estada de preparació ha sigut molt bona, tècnicament, esquiant i sobre el tir», va manifestar l'andorrana.

A la cita sueca d'Oestersund, les competidores de la Copa del Món s'han trobat amb neu artificial, però ja es respira «ambient de competició», segons Soulié. «Dijous la temporada estarà llençada», hi va afegir l'andorrana, que va afirmar: «Ja en tinc moltes ganes».Avui serà l'últim entrenament oficial d'aquesta cita mundialista.

KEVIN ESTEVE I L'ESPATLLA / Kevin Esteve va visitar ahir els metges a Andorra per determinar el seu estat físic després de la caiguda de dissabte al descens de la Copa del Món. A l'andorrà se li va sortir l'espatlla, però va tornar al seu lloc. Les diferents proves han determinat també una forta contractura muscular. Ara tindrà uns dies de descans.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT