PUBLICITAT

Els hotelers celebren el canvi d'imatge de la campanya turística

  • El portaveu de la Unió Hotelera d'Andorra (UHA) ha coincidit ambel ministre Camp en la necessitat de fixar objectius conservadors per la situació complexa dels països veïns
27112012_hotels 1
Una imatge d'un hotel a la capital. Foto: ANA
El canvi d'imatge de la campanya d'hivern d'Andorra Turisme ha estat ben rebut pels hotelers. Segons ha indicat a l'ANA el portaveu de la Unió Hotelera d'Andorra (UHA), Oscar Julián, es nota un desenvolupament molt important respecte a altres creativitats i dóna peu a què es pugui prolongar en el temps. Julián ha coincidit amb la necessitat de fixar objectius conservadors per la situació complexa dels països veïns, però ha considerat que són xifres que es poden assolir amb 'certa comoditat'.
El portaveu de la UHA, Oscar Julián, ha copsat un 'canvi molt positiu' en la campanya turística d'hivern pel que fa a la imatge. Així mateix, Julián ha valorat que aquesta es pugui prolongar en el temps aprofitant el mateix concepte d'Una història que comença en blanc.

Pel que fa als objectius d'afluència de visitants marcats pel ministre de Turisme, el representant dels hotelers ha coincidit en la prudència i el fet que siguin xifres conservadores, tot i que ha recordat que s'esperen més de 900.000 persones i un increment de 12.000 visitants respecte a l'hivern passat. 

Julián ha reconegut que 'la situació és complexa i les previsions internacionals no són esperançadores', per això els hotelers esperen aquest any no perdre clients o mirar de recuperar-ne algun

Tot i que ha reconegut que la inversió és molt elevada si es veu en relació amb l'increment de visitants esperat, el portaveu de l'UHA ha considerat que probablement si no es fes aquesta inversió es perdrien clients.

Segons Julián, els objectius són 'molt prudents' i es poden assumir amb 'certa comoditat'. 

Mantenir la despesa de cara a l'hivern
Pel que fa a les previsions de cara a la temporada d'hivern, el portaveu de la UHA ha celebrat que hagin caigut les primeres nevades ja que començar amb precipitacions és molt important. 'Si tenim neu l'inici es fa amb més alegria, més entusiasme', però fins que no s'acabi la temporada serà difícil dir si ha estat bona o no, ha reconegut. 

Amb tot, Julián ha apostat no només per valorar el nombre de turistes sinó per buscar que es mantingui el nivell de despesa d'anys anteriors.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT