«Ni descans ni res» per als més habituals contra el Marfil

• El FC Andorra s'estrena avui en el torneig del KO a casa contra un Primera i a partit únic
IVÁN MOURE

Xuxa deixa enrere un rival en el duel contra el Jumilla, al setembre. Foto: ÀLEX LARA

La Copa del Rei comença avui amb la disputa dels setzens de final i el FC Andorra s'estrena en el torneig del KO contra tot un Primera, el Marfil Santa Coloma. Sobre el paper està clar que el favorit és l'equip barceloní però es tracta d'una eliminatòria a partit únic i l'equip tricolor, pel fet de ser d'una categoria inferior, tindrà l'avantatge de jugar a casa (20.30 hores al Poliesportiu).

Ja va comentar Carlos Sánchez fa tres setmanes que la Copa seria un partit més de la temporada, amb un tracte idèntic que en la lliga. Ahir, a 24 hores del duel, va deixar clar que no rectifica: «Ni descans, ni res», va respondre a la pregunta de si els que més minuts acumulen tindrien menys protagonisme. «No hi ha pausa per a ningú, és un partit més per competir i donar-ho tot. Hem de jugar a morir amb les nostres idees», va prosseguir.

L'únic que segurament tindrà menys presència és Xuxa, que arrossega una sobrecàrrega als isquiotibials i no està al cent per cent, tot i que seurà a la banqueta i, com no, jugarà. El brasiler és un dels que més minuts porten, juntament amb Ique i Carlinhos. Castilla i Hicham estan un esglaó per sota en la jerarquia de temps jugat i després ja venen Delpi, Jorge, Sergio o Antoñito, que s'han de guanyar encara el jugar: «Desitjo que els menys habituals tinguin més protagonisme però això depèn d'ells mateixos», va dir el tècnic a mode de motivació.

¿PER QUÈ NO GUANYAR? / Sánchez no descarta una sorpresa tot i saber que el rival d'avui està una categoria per sobre: «Esperem el partit amb il·lusió i ganes i crec que tenim les nostres opcions. Si som fidels al nostre estil i fem servir les nostres armes podem guanyar». Això sí, va condicionar-ho als primers minuts: «Si entrem a la pista amb bona actitud donarem guerra, si entrem malament rebrem un sac de gols».

Aquesta serà, per tant, una setmana atípica en la qual en una setmana l'Andorra jugarà tres partits: el dissabte passat a Torrejón (4-2), avui amb el Marfil i tres dies a casa contra el filial de ElPozo. Partits complicats sense gaire descans que per a Sánchez no és un problema: «Són joves i poden aguantar. A més, als jugadors els agrada més un partit que entrenar. No és excusa».