PUBLICITAT

Detingut un resident per un delicte de comportament sexual

  • Els agents detenen a nou persones per diversos casos
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un control d'alcoholèmia. Foto: ORIOL LLAURADÓ

La Policia va detenir nou persones entre el 19 i el 25 de novembre per diversos delictes. Entre aquests, un presumpte autor d'un de comportament sexual. A més d'un contra la salut pública, dos contra el patrimoni, tres contra la seguretat col·lectiva, a més d'altres dos.

El dijous, els agents van detenir un resident portuguès de 44 anys com a presumpte autor d'un delicte de comportament sexual. En aquest cas, l'home va ingressar al Centre Penitenciari el dissabte.

En el cas dels delictes contra la seguretat col·lectiva, els agents van detenir tres persones per superar la taxa d'alcoholèmia permesa. Així, la matinada del passat dilluns es va detenir un resident portuguès amb una taxa d'1'53 grams per litre; la nit de dimecres un resident espanyol de 39 anys, amb una taxa d'1'02; i la matinada de dijous, un resident portuguès de 35 anys amb 1'76. A més en aquest cas també se'l va acusar com a presumpte autor del trencament d'una suspensió judicial del permís de conducció i possessió d'haixix i marihuana. Per tot plegat, l'home va ingressar al Centre Penitenciari en arrest nocturn el passat divendres.

Pel que fa als delictes contra la salut pública, la Policia va detenir aquest diumenge a la matinada un andorrà de 23 anys amb cocaïna i marihuana. D'altra banda, el passat dijous al matí, els agents van detenir un andorrà de 19 anys i un resident espanyol de 20, com a presumptes autors de danys causats a la porta d'accés d'una entitat bancària d'Andorra la Vella, comesos la matinada del 4 de novembre.

Durant la passada setmana, la Policia també va detenir, el dilluns, un resident portuguès de 39 anys a Escaldes-Engordany, com a presumpte autor d'una agressió produïda a la via pública el mateix dia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT