PUBLICITAT

Schreiner i Pablo Sánchez, dubtes per entrenar

  • L'austríac provarà avui l'evolució del cop al quàdriceps i el càntabre té problemes d'esquena
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Aquesta setmana la infermeria del River Andorra s'hauria de buidar per preparar bé el pròxim partit, contra el Càceres, el pròxim divendres a la ciutat extremenya. Però les coses no seran fàcils, perquè l'equip pateix encara problemes de lesions. El més preocupant és l'austríac Thomas Schreiner, que ha tingut dos dies de descans més que els seus companys per poder superar el fort cop que té al quàdriceps, amb hematoma i un petit vessament, però ahir s'hi va afegir Pablo Sánchez, que durant l'entrenament matinal es va quedar «clavat» de l'esquena.

Joan Peñarroya, el tècnic de l'equip, té una setmana complicada per gestionar els entrenaments. Ahir la notícia dels problemes de Pablo Sánchez el provocaven una ganyota de preocupació, perquè tot i que avui provaran Schreiner, repetir la dinàmica de la setmana anterior, quan ja hi va haver problemes de molèsties i lesions, és afegir un problema. L'austríac va patir la setmana passada un bocata al quàdriceps que encara ni tan sols està clar si hi ha trencament muscular o no, perquè hi ha vessament i l'hematoma no ha rebaixat el suficient per determinar la lesió. Amb tot, Schreiner va jugar 21 minuts contra el Palència divendres passat, cosa que, segons va manifestar ahir Peñarroya, no ha empitjorat la situació. «No acaba de fer net, tot i que divendres va estar bé», va assegurar el tècnic.

FUENTES TREU EL MVP A DANI PÉREZ / El base Adrián Fuentes (Lobe Osca), amb 34 de valoració, va superar els 28 de Dani Pérez per ser el MVP.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT