PUBLICITAT

Sébastien Loeb i el DS3, molt a prop de venir a Andorra

  • La sortida de la prova de Renault i el seu Dacia fa que Alain Prost sigui la baixa més destacada
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Les novetats per a aquesta edició del Trofeu Andros, la 24a de la prova més important d'Europa d'automobilisme sobre gel, són moltes. La més destacada és la presència de Citroën, que tornaria a la competició, i de la seva carroceria estrella, el DS3, i aquí va la bomba, amb el pilot francès Sébastien Loeb, nou vegades campió del món, al volant. Encara està per anunciar oficialment si la marca francesa donarà aquest pas, però les negociacions estan dirigides a què sigui així.

Entre tots els xassís silhouette dels vehicles que hi participen a l'Andros, algun d'ells podria tenir l'exterior d'un Citroën DS3 que ha fet les delícies dels aficionats al motor. La presència de Loeb estaria motivada per les raons de reduir el seu calendari de competicions, i així Citroën pensa establir un programa compacte que pugui diversificar la presència del francès en d'altres competicions que no siguin purament el WRC.

Si finalment Loeb fos a la graella de sortida, seria un recanvi de luxe per a una baixa sonada, com és la d'Alain Prost, que aquest any està sense volant perquè Renault, que està de retallades, ha passat la tisora per la part de la competició. Així, Dacia, marca del grup Renault que era la que competia a l'Andros, no hi participa, i de rebot deixa l'actual campió de la competició a casa sense defensar el títol.

Els equips que continuen són, entre altres, Skoda (tornarà Olivier Panis) i Mini amb el seu campió Jean Philippe Dayraut (va guanyar la primera prova d'Andorra de 2011; la segona va ser per a Prost), i també està molt a prop de competir-hi el francès Yvan Muller, tres vegades campió del món del World Touring Car Championship, una amb Seat i les altres dues amb Chevrolet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT