PUBLICITAT

Menjar bé per córrer millor

  • 'Activitat física i nutrició' és una xerrada col·loqui per a esportistes, pares i tècnics que es farà demà al Centre de Congressos d'Andorra la Vella
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

El Comitè Olímpic Andorrà (COA) i el Comú d'Andorra la Vella han tirat endavant una nova iniciativa emmarcada en un programa d'estratègia nacional de l'esport del Principat en la mateixa línia que la dedicada el passat mes de maig per Fernando Romay i José Manuel Beirán sobre els valors de l'esport. L'objectiu és la conscienciació.

Si llavors el tema a tractar va ser els valors de l'esport com a aglutinador de maneres d'entendre la vida d'una manera sana i esportiva, aquesta vegada Alba Reguard, una especialista en nutrició esportiva i dietètica diplomada pel Comitè Olímpic Internacional parlarà de L'activitat física i la nutrició –el títol de la ponència– com dos hàbits de vida saludables a educar des de les categories de la base. Aquesta nova iniciativa està adreçada a pares, tècnics i esportistes principalment i es durà a terme demà a les 19.30 hores al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. «Pensem que els joves d'avui seran demà els nostres representants en l'esport i se'ls ha d'inculcar des d'ara els coneixements necessaris en dietètica per treure el màxim rendiment», va exposar Manel Fernández, secretari general.

No és més que saber menjar bé per córrer millor. Reguard va avançar: «Seran uns consells pràctics, senzills, pel dia a dia i de fàcil comprensió. Són coses aplicables a l'alt rendiment, però s'ha de començar de zero».

El que és clar és que un nen ha de saber que el menjar és tan important com un bon entrenament i una societat tan activa com l'andorrana ho ha de saber.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT