PUBLICITAT

El FC Andorra ressuscita amb un 0-2 a Sants però perd un altre pes pesant fins el 2013

  • Cristian marca els dos gols tricolors i Marc Pujol, amb un trencament d'una costella, és baixa per un mes mínim
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Per fi, després de vuit jornades sense guanyar, el FC Andorra ha sumat tres punts d'una tacada. Va ser ahir a Sants, on es va imposar per 0-2, repetint el resultat de la jornada 3 a casa contra el Torredembarra, ara fa dos mesos.

Ara bé, si les lesions estaven sent un problema greu, això s'ha accentuat. Marc Pujol, un altre pes pesant del vestidor, va rebre un cop involuntari de Maneiro amb el genoll poc abans del descans i va trencar-se una costella flotant. El diagnòstic: un mes de baixa com a mínim. A més Emili, tot i viatjar, no va jugar per molèsties a un turmell que en principi no han de ser un problema per al pròxim partit. La baixa de Pujol se suma a la d'Ildefons Lima, Toscano, Mejías i Paredes.

L'Andorra va sortir al camp amb la consigna principal de defensar. Segons el tècnic era necessari un canvi d'estil per sortir de la dinàmica negativa. Amb una parella de centrals de circumstàncies –Xavi Gil i Oriol Roch– l'experiment va sortir perfecte. Un altre canvi sonat es va poder veure en la punta d'atac. Enlloc de Darío, sempre titular fins ara, va sortir el juvenil ja considerat del primer equip Álvaro. Justo Ruiz canviava la potència de l'argentí per la velocitat i l'astúcia de la jove promesa. Aquests tres jugadors van ser la clau. La parella de centrals va dirigir la rereguarda a la perfecció i tret dels minuts inicials no van crear gaire problemes a Ferran Pol. Al descans 0-0.

A la represa tot va ser més fàcil per a l'Andorra amb la vermella directa a Javi Martín per penal a Álvaro per darrera, quan s'havia escapat per velocitat. Cristian no va fallar des dels onze metres però al minut 55 Moisés va veure la segona groga –una altra baixa per rebre el Cervera. De nou en igualtat numèrica l'Andorra no va passar angúnia i en una altra contra Álvaro va escapar-se per velocitat, va cedir al segon pal a Cristian i aquest va matar el partit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT