PUBLICITAT

'Mimi' i Oliveras tanquen un cap de setmana negre a la Copa del Món

  • A la caiguda de dissabte d'Esteve, s'hi afegeixen les errades de Gutiérrez a l'eslàlom i Marc al supergegant
EL PERIÒDIC
ASPEN / LAKE LOUISE

Periodic
El noruec Aksel Lund Svindal aixeca el braç guanyador del supergegant d'ahir a Lake Louise, on dissabte també va vèncer al descens. Foto: AGENCE ZOOM

Era un cap de setmana força intens per a la FAE amb tres cites a la Copa del Món d'esquí alpí. Kevin Esteve i Marc Oliveras competien a Lake Louise (Canadà), mentre que Mireia Gutiérrez corria a Aspen (Estats Units). En les tres competicions, els andorrans no van aconseguir acabar per diferents problemes.

Si Esteve va patir una forta caiguda dissabte en la prova de descens –només va patir contusions, que es mirarà a Andorra només arribi aquesta setmana–, ahir a l'eslàlom femení d'Aspe Mireia Gutiérrez no va tenir el dia. Si a la cita inicial de la Copa del Món es va quedar a prop d'entrar entre les 30 primeres, ahir l'andorrana no va tenir una bona sortida i li va costar agafar el ritme. Com a conseqüència d'això, va anar sempre amb problemes i finalment es va saltar una porta, quedant així eliminada de la competició. L'andorrana, que entrena amb l'equip francès de Copa del Món, va veure com quatre de les franceses sí que entraven en les 30 millors –Nastasia Noens, Tessa Worley, Sandrine Aubert i Anne-Sophie Barthet.

Per altra part, a Canadà, l'estació de Lake Louise va viure una segona cita de la Copa del Món en aquest cap de setmana, en aquest cas de supergegant, i amb Marc Oliveras a la sortida. Amb el dorsal 67 i últim corredor en sortir a la pista en la primera mànega, Oliveras va començar amb un bon esquí que el va situar amb un bon primer parcial en el primer punt intermig, quan només superava el temps del noruec Aksel Lund Svindal, que en aquell moment ja manava, per 0,37s. En el segon intermig, la diferència ja va augmentar a 2,60s, però va ser just abans del tercer punt cronometrat quan l'andorrà es va sortir de la pista, quedant així fora de la cursa. La carrera la va guanyar finalment Svindal, que ja va vèncer el descens de dissabte, amb un crono de 1min 34,96s, superant el francès Adrien Theaux (1min 35,81s) i l'austríac Joachim Puchner (1min 35,86s).

TORNADA I 'REVISIONS' / Ahir els tres esquiadors andorrans van iniciar el viatge de tornada a Andorra. En quant hi arribin, Kevin Esteve haurà de visitar els metges per intentar recuperar-se el més aviat possible dels cops que va patir dissabte. Ahir es va aixecar amb dolor, però no té res trencat. Demà no hi ha cap competició amb esquiadors de la FAE.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT