PUBLICITAT

Vidosa millora i acaba 44è a la Copa d'Europa d'eslàlom

EL PERIÒDIC
LEVI

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Roger Vidosa va millorar ahir la seva resposta amb uns esquís amb què semblava no sentir-se còmode. Ahir va tancar el cap de setmana 44è a la Copa d'Europa d'eslàlom de Levi (Finlàndia). L'andorrà va assolir la classificació per a la segona mànega que tant li havia costat fins ara, i ho va fer tot i les dificultats a una pista en males condicions. Nil Ruiz, per la seva part, no va acabar la primera mànega en enganxar-se en una porta, com també li va passar el dia anterior. A més, ahir als Nacionals de Noruega d'eslàlom, a Geilo, Xavi Salvadores va assolir la 30a plaça.

«El balanç del cap de setmana de Copa d'Europa del Roger és positiu tot i que no hagi entrat entre els 30, que era el que pensàvem, perquè tant dissabte com diumenge hem vist que hi ha hagut moltíssim nivell amb especialistes d'eslàlom que són habituals a la Copa del Món, com el francès Maxime Tissot, que va acabar 31è», va manifestar el director tècnic, Carles Visa.

Vidosa va superar els problemes amb els esquís dels últims dies i va tenir una bona actuació a la Copa d'Europa. L'andorrà va esquiar amb un nivell molt similar al del dia anterior, però superant tots els problemes que hi va haver amb la pista, molt malmesa i amb problemes per molts esquiadors. De fet, Vidosa, amb el dorsal 102, va passar la primera mànega entre els classificats per a la segona amb un temps de 1min 03,01s, en un moment en què des del dorsal gairebé 50 van anar caient eliminats gairebé un a un pels problemes amb el traçat. Un dels perjudicats, per això, va ser Nil Ruiz, amb el dorsal 108.

«En la segona mànega, Roger ha esquiat en el temps dels de carrera en la segona mànega», va dir ahir el director tècnic de la FAE, Carles Visa. Amb 1min 01,58s completava la segona baixada per sumar 2min 04,59s i 53.75 punts FIS.

A Geilo, Xavi Salvadores va ser 30è als Nacionals noruecs d'eslàlom i millorant els punts FIS, establint-los en 62.67. Així mateix, Robert Solsona va ser 35è i Àxel Esteve va quedar fora en la primera mànega. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT