PUBLICITAT

Uns 70 joves mostren el seu nivell artístic a 'Talentejant'

  • Fins a 22 actuacions es van veure en l'apartat escènic
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un grup de joves interpreta un espectacle de flamenc, ahir al festival. Foto: M.C / ANA

Una setantena de joves van passar durant el passat cap de setmana pel festival Talentejant que organitza el Comú d'Escaldes-Engordany. Dividits en dues categories, el dissabte va ser el torn dels joves entre 12 i 16 anys, mentre que ahir va estar el dels joves amb edats compreses entre els 16 i 30 anys. El cap del Departament de Joventut d'Escaldes- Engordany, Miquel Àngel Millan, va destacar tant l'alta participació com el nivell i l'oportunitat dels joves de mostrar les seves creacions.

L'escenari del Prat del Roure va acollir durant tot el cap de setmana la segona edició del festival Talentejant plàstic i la primera de l'escènic. En total es van poder veure 22 actuacions en l'apartat escènic mentre que el vestíbul de l'edifici va acollir l'exposició de les obres plàstiques dels joves escaldencs i de la resta del país, informa l'ANA.

«La nostra intenció tampoc era tenir unes actuacions tècniques massa rellevants, tot i que mai hi havíem renunciat, no era la nostra intenció. La nostra intenció era que els joves donessin a conèixer el seu talent i que tinguessin una experiència artística i creativa», va declarar el cap del Departament de Joventut d'Escaldes-Engordany, Miquel Àngel Millan.

Els joves van valorar la possibilitat de mostrar les seves habilitats dalt l'escenari. «Poder pujar aquí, a casa meva, i tenir a tota la família i gent d'aquí que em vingui a veure està molt bé», va afirmar una participant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT