El CV Andorra no pot més que guanyar un set contra l'Eivissa

• Els visitants demostren més qualitat al Poliesportiu en un partit sense polèmica

El CV Andorra no va poder més que guanyar un set contra un Eivissa molt superior ahir al Poliesportiu, en un partit sense polèmica que tanca la ferida de la rivalitat que es va generar la temporada passada quan els dos equips eren rivals directes per l'ascens en la Superlliga 2. L'Eivissa va posar la pilota en joc i es va endur el primer punt. Així aniria el CV Andorra durant el primer set: a remolc. Sense parcials importants l'equip illenc va anar esgarrapant punts a poc a poc davant un conjunt tricolor que es notava inferior en qualitat, però que si una cosa tenia és lluita. Perquè els visitants estaven impecables en el bloc, es veia difícil fer-li un punt. L'Andorra va poder arribar a empatar (9-9) però anava cometent errades fins que amb 16-20 ja es va anar avall, 18-25, al final.

Un bloc d'Olivera en el segon parcial va suposar el primer avantatge dels d'Hillaire (2-1) i l'intercanvi de cops es va produir fins que amb 9-9 el tècnic visitant va demanar temps mort. Després, parcial de 0-3 per a l'Eivissa i de nou a remolc. Així va morir el quart, amb els visitants defensant sense problemes la renda fins anotar-se el 0-2 amb un 19-25.

El cert, però, és que el duel no va adquirir cap altra dimensió. En el quart set l'Eivissa va per feina, va distanciar-se en els primers intercanvis i va tancar el partit amb un 16-25.