El Cevalls es retroba amb el gol i venç el Llista Blava B

I. MOURE

L'Andorra HC Cevalls ha fet pagar el Llista Blava B les conseqüències de la derrota de la setmana passada contra el Sant Ramon. Contundent 8-2 de l'equip de Juan Sebastián, una golejada que demostra que la falta de punteria de la setmana passada va ser cosa d'un dia.

A més l'equip tricolor va fer gaudir amb un bon joc, ocasions i una solidesa que explica per què està en la part alta amb una de les candidatures clares per tornar a la Primera Catalana.

Amb la primera part va tenir prou per deixar els tres punts encarrilats, ahir en una jornada atípica al Pavelló Comunal. Va obrir la llauna el de sempre, Àlex Martín, Edu Rocha va anotar el segon, Guille Cuadrado el tercer i David Giraud el 4-0 amb què es va arribar al descans.

La segona part perllongar el monòleg del Cevalls, que bolcat a l'atac tot i que tenia els tres punts gairebé assegurats, va continuar ampliant diferències amb gols de Cuadrado i Llorenç. Amb el 7-0 va haver-hi uns moments de relaxament que van aprofitar els visitants per marcar dos gols inofensius i l'encarregat de tancar el festival de gols no va ser un altre que Àlex Martín.