El Carnicer trenca amb un 4-2 la balança del FC Andorra

• Els andorrans sumen la cinquena derrota, ara a la pista del líder de la Segona Divisió
TORREJÓN DE ARDOZ

Un moment del partit d'ahir al Jorge Garbajosa, amb Ique en feina defensiva mirant fix el seu rival. Foto: CARNICER FS

La d'ahir va ser la cinquena derrota del FC Andorra, la tercera lluny del Poliesportiu. El rival era dels complicadíssims, perquè l'històric Carnicer Torrejón porta una temporada a un ritme molt alt, i guanyar al pavelló Jorge Garbajosa semblava una autèntica proesa. Amb tot, l'Andorra va plantar cara el rival. El 4-2 deixa el conjunt que entrena Carlos Sánchez en la 8a posició de la general, amb 13 punts.

Gairebé en el primer quart d'hora, el Carnicer va aconseguir posar-se dos gols per sobre. El 2-0 va venir primer amb una jugada en el minut 14 que Iván va completar enviant la pilota on no podia arribar Aitor. Just tres minuts més tard, en el 17, era Kike qui posava el 2-0 amb què el partit marxaria al descans, tot i la batalla que intentava posar el FC Andorra a la pista.

En la represa, novament un Andorra batallador buscava el gol, però aquest semblava no voler arribar. Va ser el minut 26 quan Xuxa, per fi, va aconseguir batre Mendiola per retallar distàncies (2-1). El matx novament va entrar en la dinàmica de voler i no poder. Els andorrans ho buscaven, però el potencial madrileny era molt alt –només han cedit cinc punts en deu jornades, amb una derrota i dos empats, i els tres resultats negatius, lluny del seu fortí, on segueixen intocables–, i les capacitats dels tricolors quedaven a vegades en intents sense més.

Va ser en el minut 35 quan Jorge va aconseguir marcar, i l'empat va tornar la il·lusió a la banqueta andorrana. El 2-2 semblava un premi, però només tres minuts després KIta batia Aitor, per acabar de matar el partit ja gairebé al final, en el minut 40, amb un segon gol, el quart per al seu equip. El 4-2 deixava un regust agre en els andorrans, que veien com s'esfumaven punts, almenys un, que hagués estat suficient per tornar al Principat amb millors sensacions. Amb tot, ja ho diu Carlos Sánchez, que els punts fixes han de ser els de casa.