PUBLICITAT

El menú més solidari de l'any

  • Les autoritats, conselleres i consellers generals, cònsols i ministres no hi van faltar
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, s'atansa a demanar el menú solidari, ahir. Foto: ÀLEX LARA

Com cada any, la cadena de restauració McDonalds va organitzar ahir un àpat solidari a favor dels infants, destinant una part de la recaptació als nens i nenes de la Gavernera amb motiu de la celebració del Dia de la Infància que va ser el passat 20 de novembre. La cita acostuma a tenir força èxit, com va reconèixer ahir el gerent de l'establiment, Bartumeu Gabriel, sobretot entre la classe política que no hi falta maia.

Ahir, el propietari de la cadena de restaurants, Patrick Perez va agrair personalment el suport i la participació als clients que anaven entrant a l'establiment situat al número 32 de l'avinguda de Meritxell. Entre ells, s'hi van veure moltes cares conegudes com ara el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, acompanyat del gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku; la subsíndica general, Mònica Bonell; els cònsols de Canillo Josep Mandicó i David Palmitjavila; els cònsols d'Ordino, Ventura Espot i Cònsol Naudí, els cònsols de la Massana David Baró i Raül Ferrer i el cònsol menor d'Andorra la Vella Jordi Minguillon. Tots ells anaven acompanyats de consellers i conselleres de les respectives corporacions locals. Tampoc no van faltar a l'àpat solidari les conselleres generals demòcrates Sílvia Calvó, Meritxell Mateu, Patrícia Riberaygua i Sílvia Riva, i el conseller socialdemòcrata David Rios. Val a dir que les autoritats de Sant Julià van celebrar l'acte solidari a l'establiment que McDonalds té ubicat en aquesta parròquia.

Totes les personalitats que van dinar al Mc Donalds van coincidir en que tenen la cita més que assumida i sobretot, les senyores van defensar que no hi ha cap mal en no respectar la dieta un dia a l'any, sobretot si és per una bona causa. I és que a qui no agraden les patates fregides i les hamburgueses? A més, per als que ho tenen del tot prohibit, tassa de colesterol obliga, les amanides completíssimes van ser una bona opció però també hi havia la possibilitat de comprar un petit i gració peluix per dos euros i mig per participar a la col·lecta de fons. De fet, la recaptació per la venda directa de la joguina es destinarà íntegrament als infants de la Gavernera, únic centre d'acollida del país que atén actualment 17 nens i joves menors d'edat. Són infants en situació de risc per les condicions socials i familiars, desatenció, abandó o negligències. Altres tenen els pares malalts.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT