PUBLICITAT

L'Alt Urgell és present a l'estand a L'Illa Diagonal

  • La comarca ofereix formatge Urgèlia i vedella dels Pirineus
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
L'estand que des d'ahir està instal·lat a L'Illa Diagonal. Foto: C. C. ALT URGELL

L'Alt Urgell és present aquests dies a l'estand de promoció del turisme interior i de muntanya que la Generalitat, a través de l'Agència Catalana de Turisme, té instal·lat al complex comercial L'Illa Diagonal, a Barcelona. La comarca hi participa activament fins avui amb degustacions de la DOP formatge Urgèlia i la IGP vedella dels Pirineus. També hi pren part la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l'Esquí Nòrdic i el mateix Consell Comarcal.

La Cooperativa Cadí va oferir ahir una degustació del formatge Urgèlia, amb DOP (Denominació d'Origen Protegida) de l'Alt Urgell i la Cerdanya. Per la seva banda, Mafriseu ofereix avui una degustació de bistec tàrtar de bruneta ecològica de la IGP –Indicació Geogràfica Protegida) vedella dels Pirineus i de poltre de l'Alt Pirineu. Aquestes accions de degustació compten amb la col·laboració de l'Institut per a la Promoció i el Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA). La marca Tot Nòrdic també és present a l'estand de L'Illa Diagonal per donar a conèixer l'oferta de les estacions d'esquí de fons, agrupades dins la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l'Esquí Nòrdic. D'altra banda, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell hi està distribuint un fullet, editat per a l'ocasió, amb els principals atractius que ofereix la comarca per a la temporada tardor-hivern, com ara la Via Romànica, el Camí de Sant Jaume, l'esquí nòrdic, el Món Màgic de les Muntanyes, les fires i els mercats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT