PUBLICITAT

L'Andorra visita la pitjor pista: Torrejón, líder i invicte a casa

  • El Cevalls surt de l'horari habitual i juga aquesta tarda poc després que ho faci el CV Andorra
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Protestes a l'àrbitre en el CV Andorra-Eivissa del curs passat. FOTO: TONY LARA

mentre el FC Andorra es desplaça a una de les pistes més tradicionals del futbol sala espanyol a Andorra tindrem hoquei sobre patins i vòlei, gairebé a la mateixa hora: el Cevalls ha sortit del seu horari habitual per jugar avui a les 19.30 al Pavelló Comunal, mitja hora després que ho faci el CV Andorra ho faci al Poliesportiu.

El FC Andorra es desplaça avui a la pista més complicada que hi ha actualment en la Segona Divisió. L'Espera el Carnicer Torrejon, ni més ni menys que el líder, un equip amb una enorme tradició al futbol sala espanyol i habitual a l'elit que, tal i com estan anant les coses, està a Segona de passada. A sobre l'equip que dirigeix Carlos Sánchez tindrà la difícil missió de trencar la condició d'invicte del líder a casa, on en quatre partits ha marcat 23 gols i n'ha rebut 9. L'Andorra està ara en un punt en el qual si no puntua avui pot quedar-se enrere a la taula, molt atapeïda i amb el Carnicer a set punts. Però per això haurà d'haver un enorme desgast físic durant els 40 minuts: «Contra el Playas vam fer una gran primera part i en la segona vam tenir una davallada física. Contra el Carnicer estarem bé fins el descans... Després ja veurem». I és que jugadors com Ique, Xuxa, Carlinhos o Delpi acumulen molts més minuts que la resta i en els últims partits aquest detall ha passat factura.

El CV Andorra rep a les 19.00 hores l'Eivissa al Poliesportiu en un partit amb morbo assegurat. No fa ni un any –a principis de febrer– els dos equips es van enfrontar a les balears en la Superlliga 2. Derrota andorrana en quatre sets, però en el tercer Hillaire va demanar la suspensió del partit en al·legar insults racistes contra Geni da Silva. El brasiler ja no és a les files de l'Andorra però igualment existeix una estranya i tradicional rivalitat entre aquests dos equips, segons el tècnic tricolor provocada pels illencs cada vegada que jugaven a la seva pista.

L'Andorra estava al marge d'aquesta mena d'enemistat però vist el que va passar fa ara més de nou mesos qui sap què es pot veure avui al Poliesportiu. El que està clar és que l'Andorra és penúltim amb un partit guanyat a cinc sets i necessita la victòria amb urgència. O no tanta, perquè no hi ha descensos.

El Cevalls juga avui contra el Llista Blava B de Lleida –partit retrasat un dia a petició dels visitants, que al·legaven que alguns jugadors ahir treballaven– , un equip de la part baixa i molt irregular a domicili, en un partit en el qual el Cevalls vol els tres punts per recuperar o mantenir-se a prop de lideratge que va perdre la setmana passada en caure a casa de manera inesperada contra el Sant Ramon. Una victòria el separa ara del primer, el Sitges, i el Llista Blava pot ser un bon test per fer oblidar aquella derrota. Juan Sebastián té a tota la plantilla a disposició.

El VPC jugarà demà, tot i que és jornada de descans en la Promoció d'Honor francesa. S'enfrontarà al Critourienne a les 15.30 hores al Camp del Consell en un partit posposat en el seu moment degut a que coincidia amb els Isards. Serà també un dia per gaudir del futbol i en concret de la Lliga Nacional, que tindrà com a plat fort el Principat-Lusitans de les 18.00 hores a Aixovall. A les 16.00 UE-Engordany i al migdia Burger King-Pidasa; Encamp-Sant Julià serà el partit d'Alàs i a la mateixa hora, al migdia, el FC Andorra de Justo Ruiz jugarà al camp del Sants en un partit en el qual és primordial puntuar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT