PUBLICITAT

Gutiérrez ja és a Aspen per debutar a la Copa del Món

EL PERIÒDIC
ASPEN

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Mireia Gutiérrez va arribar ahir a l'estació d'Aspen per començar amb els entrenaments d'eslàlom de la Copa del Món que es disputarà demà a l'estació nord-americana. L'esquiadora de la FAE va descansar ahir després de cinc jornades consecutives de durs entrenaments a l'estació de Loveland, també a l'altra banda de l'Atlàntic, i a Keyston: «Els entrenaments que he fet fins ara han anat bé, la neu és diferent, més gelada i no tan abrasiva com a Levi, i hem tingut condicions perfectes».

També els nois del primer equip tenien cita de Copa del Món, però a Lake Louis i programada per a avui. El descens, no obstant, s'ha ajornat a causa de les nevades d'ahir, que van impedir la disputa de la tercera tanda d'entrenaments oficials i que han deixat la pista inoperable per competir.

DOBLE CITA A GEILO / D'altra banda les noies de l'equip B de la FAE, Carmina Pallàs i Sara Raméntol, tenien ahir dos gegants a Geilo (Noruega).

En el primer Pallàs va ser 27a i Raméntol no va superar la primera mànega en una cursa que va guanyar l'eslovena Nina Znidar amb un temps de 1min 49,62s, poc menys de quatre segons respecte de Pallàs, que va sumar 50,36 punts FIS.

Pel que fa al segon gegant del dia, Pallàs va acabar més endarrerida, la 37a amb 1min 52,94s i 60,27 punts, mentre que Raméntol va assolir la 42a posició amb 1min 53,41s tot i ser més ràpida en la primera mànega. Raméntol va sumar 64.16 punts FIS.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT