PUBLICITAT

Nodrida representació política solidarizant-se amb el Dia de la Infància

  • Com cada any, la cadena de restauració McDonalds destina una part de la recaptació als infants de la Gavernera amb motiu de la diada
23112012_mcdonalds andorralavella2
Els consellers d'Andorra la Vella al taulell demanat el menjar aquest divendres en l'acte solidari organitzat per McDonalds en motiu de la celebració del Dia de las Infància del passat 20 de novembre. Foto: ANA/ A.R.
Com cada any, la cadena de restauració McDonalds destina una part de la recaptació als infants de la Gavernera amb motiu de la celebració del Dia de la Infància que va ser el passat 20 de novembre. Es tracta d'un acte que acostuma tenir força èxit, com ha reconegut el gerent de l'establiment, Bartumeu Gabriel, sobretot entre la classe política que no falta mai a la cita. Així, aquest divendres per l'establiment ubicat a l'avinguda Meritxell s'hi han vist passar el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, acompanyat del gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku; la subsíndica general, Mònica Bonell; els cònsols de Canillo -Josep Mandicó i David Palmitjavila-, Ordino -Ventura Espot i Consol Naudí-, la Massana -David Baró i Raül Ferrer- i Andorra la Vella -Jordi Minguillon-, acompanyats de consellers i conselleres de les respectives corporacions; i les conselleres generals demòcrates Sílvia Calvó, Meritxell Mateu, Patrícia Riberaygua i Sílvia Riva, i el conseller socialdemòcrata David Rios. Els de Sant Julià han fet l'acte solidari a l'establiment que McDonalds té ubicat en aquesta parròquia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT