PUBLICITAT

La Jonca portarà 'De Telemann a Led Zeppelin' a Reus

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La Jonca, en una actuació recent. Foto: EL PERIÒDIC

Els Solistes de la Jonca actuaran a la cloenda del primer Festival de tardor de música clàssica de joves intèrprets organitzat per l'Ajuntament de Reus, en la qual oferiran un repertori de contrastos, amb obres barroques del compositor alemany Telemann i originals versions de clàssics del rock i el pop com Queen, Led Zeppelin, The Doors, Bob Marley, Coldplay i Red Hot Chili Peppers, entre d'altres.

El concert, titulat De Telemann a Led Zeppelin, se celebrarà el dissabte vinent, a les nou de la nit, al Teatre Fortuny de Reus.

Dues parts / El concert està dividit en dues parts, cada una de les quals està interpretada per un quartet de corda diferent. En la primera, el Quartet Solistes de la Jonca oferirà un repertori de música barroca del compositor alemany Georg Philipp Telemann. Interpretaran el Concerto a quattro, TWV 43:G5 i la Suite Burlesque Don Quixotte, TWV 55:G10. Els intèrprets seran Josep Martínez i Àlex Arajol als violins, Elias Porter a la viola i Mireia Planas al violoncel. Els Solistes de la Jonca es van constituir el maig del 2007 i es troben emparats per la Fundació ONCA, entitat formada pel Govern d'Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, que en són els patrons.

La segona part serà a càrrec del Quartet Sound Boulevard, que versionarà algunes de les cançons més conegudes de grups de rock i pop internacional com Queen o Led Zeppelin. Gabriel Coll i Sergi Claret als violins, Anna Aldomà a la viola i Oriol Aymat al violoncel en seran els intèrprets. Les entrades són a 12 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT