PUBLICITAT

Purito rebrà al descans el carnet de soci d'honor

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

El River segueix augmentant la seva llista de socis d'honor. Avui farà oficialment l'acte de lliurament d'aquest reconeixement al ciclista professional català Joaquim Purito Rodríguez, resident al Principat. El ciclista serà al partit d'avui contra el Palència per rebre el carnet de soci.

Però la presència del ciclista no serà l'únic regal del club a la seva afició, sinó que a més es retrà un homenatge a la selecció andorrana de bàsquet que es va proclamar campiona en el passat Campionat d'Europa dels Petits Països, i que va rebre aquesta setmana el premi com a millor equip en la Nit de l'Esport.

PEÑARROYA FELICITA LA SELECCIÓ / Ahir, el tècnic del River, Joan Peñarroya, va voler iniciar la roda de premsa prèvia al partit d'avui amb una felicitació cap a la selecció andorrana per aquest premi: «Vull felicitar la Federació Andorrana i la selecció, els seus jugadors i els seus tècnics, pel premi que van rebre dimarts. Penso que és una gran notícia per al bàsquet del país». Peñarroya no va deixar entreveure cap malestar per no haver estat precisament el River el premiat com a millor equip després d'haver assolit l'ascens a Or la passada temporada, i va insistir en la felicitació al combinat que a San Marino va dirigir el seleccionador Joan Tomàs.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT