Ribeiro perd en la segona ronda per un ajustat 1-0

PARÍS

Tània Ribeiro s'ha quedat de nou a les portes de passar una ronda en uns Mundials. Ahir, de fet, ho va aconseguir beneficiada pel sorteig. Va superar la primera eliminatòria de la categoria de menys de 50 quilograms per la via administrativa però en la segona, en el primer combat que feia, va caure i va ser eliminada.

La seva rival havia de sortir del combat entre la índia Deepika Dhiman i la hongaresa Réka Molnár i no va haver-hi color; va guanyar per un contundent 8-0 la karateca magiar.

L'andorrana era la següent i va aguantar molt bé tres quarts d'un combat en el qual la preocupació era més de defensar-se que d'atacar. «Molt igualat», va detallar el seleccionador, Federico Fusaro. Al minut i mig va produir-se el punt a favor de la rival en un creuat i la hongaresa va aconseguir un tsuki a la cara. Quedava mig minut i l'andorrana va buscar l'empat, però el combat va acabar 0-1 i com Molnár va perdre en la tercera ronda la representant tricolor no va poder repescar.