PUBLICITAT

Justo fa un 'reset': «A partir d'ara serem més defensius

  • El tècnic vol sacrificar l'estil de joc per sortir d'una «situació delicada»
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Ruiz, durant un partit de la temporada passada a Aixovall. Foto: ÀLEX LARA

L'empat a Valls encara sagna al cap de Justo Ruíz. No sumar els tres punts contra el cuer per trencar una ratxa que ja arriba als vuit partits sense guanyar és per al tècnic del FC Andorra «una situació delicada, tot i que vaig parlar amb Emili Puig [gerent] i no m'ha fet cas».

Ruiz sap quina és la solució: «Necessitem una victòria». I perquè arribi està disposat a fer un reset i sacrificar l'estil de joc atrevit i d'atac per redreçar la situació. «Ens marquen amb facilitat i s'ha d'evitar», va indicar fent referència al que ell creu que és l'origen dels mals tricolors. De fet el tècnic admet estar vivint un déjà vu: «Quan vaig arribar i la situació era similar. Vaig començar a reconstruir l'equip començant per la fortalesa defensiva i així vam començar a guanyar. Ara això torna a ser prioritari».

Així doncs a partir del pròxim partit –a Sants, el diumenge al migdia– tirarà del pla que va fer servir ara fa un any per redreçar la situació tot i que en Primera Catalana no serà una feina tan fàcil: «El problema és que en aquesta categoria, a banda de ser seriós al darrere, necessites pólvora davant però nosaltres generem ocasions».

El capítol de baixes no serà aquesta vegada tan agressiu com la setmana passada amb el Valls, en la qual el tècnic va tenir fins a vuit baixes –xifra rècord aquest curs–, moltes d'elles de pes, Ayala i Ludo tornen després de complir sanció a més de Roch. Tres titulars. Buidar la infermeria també ha de servir per arribar al límit del potencial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT