PUBLICITAT

Múltiples Encants

  • L'ONG Unicef ha preparat, per aquesta campanya 2013, dos mercats de segona mà
ÈLIA ORTS GARRÍ
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els Encants al Prat del Roure, ahir. FOTO: TONY LARA

Ha arribat l'època dels Encants d'Unicef i les donacions, com en d'altres ocasions, han estat múltiples i generoses. Això ha portat els organitzadors a obrir un segon local, a part del que tenen permanentment obert al carrer Callaueta de la capital, que els havia quedat desbordat. És per això que a la directora del Comitè Nacional d'Unicef, Marta Alberch, li agrada pensar que aquest any es fan uns «dobles Encants». A Callaueta hi ha la roba i els complements, bàsicament, i a l'altre local, situat al carrer Prat de la Creu 59-65 –a la placeta que hi ha dins l'edifici de Banca Privada d'Andorra, més o menys davant del Govern– s'hi troba sobretot mobiliari i articles de decoració.

El segon local queda una mica amagat, però entrant per la plaça donen la benvinguda escultures de diferents artistes. Podria ser un tercer encant. L'Overflorx IX de Jaume Plensa presideix l'escena. I el local està a mà esquerra. És un local més petit que no pas el que disposaven els anys anteriors. I està ple, i encara falta dur-hi material. Allí s'hi poden trobar mobles de menjador a partir de 200 euros, catifes a 50, taules i làmpares a partir dels 15 euros i cadires a partir de 5. A més, també hi ha algun sofà, elements de decoració i alguna cosa de roba de llit, a part de peluixos. Són preus baixos, «molt assequibles», segons Alberch, que explica que en aquesta edició s'ha apostat per oferir aquest nivell de preus d'entrada per afavorir que si algun element agrada, l'interessat no esperi a darrer moment a comprar-lo. Aquest local estarà obert fins el 14 de desembre, i l'atenció al públic es fa de dilluns a divendres de les 11 hores a les 14 hores i de les 17 hores a les 20 hores.

A l'altre local s'hi poden trobar samarretes a partir de 2 euros i pantalons a partir de 5, i «hi haurà novetats» al llarg de la setmana, va anunciar Alberch.

L'objectiu que s'han marcat, com sempre, doncs no pot ser d'altra manera, és «vendre-ho tot». Els diners que s'aconsegueixin amb els Encants, uns i altres, es destinaran al projecte integral de lluita contra el VIH-Sida i de suport psicosocial als orfes i altres infants vulnerables i per la minimització de la vulnerabilitat dels infants i dels adolescents a la infecció del VIH-sida al Camerun.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT