PUBLICITAT

La Plataforma de Funcionaris es mostra 'preparada per afrontar les negociacions' sobre les jubilacions

  • La plataforma s'ha posat en contacte amb una empresa assessora que els ha indicat els paràmetres que han de tenir en compte, i que per això han decidit començar a tractar el tema amb el ministre de Finances i Funció Pública
22112012_torra
El portaveu de la Plataforma de Funcionaris, Joan Torra, en una imatge d'arxiu. Foto: ANA/ N.M.
El portaveu de la Plataforma de Funcionaris, Joan Torra, ha manifestat, aquest dijous, que ja estan 'preparats per afrontar les negociacions' sobre les jubilacions amb el Govern. Ha informat a l'ANA que s'han posat en contacte amb una empresa assessora que els ha indicat els paràmetres que han de tenir en compte, i que per això han decidit començar a tractar el tema amb el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca. Segons Torra, un cop tinguin les simulacions volen marcar un full de ruta per començar a negociar amb l'Executiu.
La Plataforma de Funcionaris està disposada a negociar el tema de les jubilacions amb el Govern. Després d'haver refusat les negociacions en un primer moment, aquest dijous Torra ha manifestat que s'han posat en contacte amb una empresa assessora i que 'ja estem preparats per afrontar les negociacions'. 

Segons ha indicat el portaveu dels funcionaris, el següent pas és esperar les simulacions que els va prometre el ministre Cinca, i un cop les tinguin, volen marcar el full de ruta amb l'inici de les negociacions, quan es volen finalitzar i els objectius. 

Pel que fa als aspectes que volen negociar, Torra ha indicat que entre d'altres cal definir els percentatges que aportarà cada part, però que també els agradaria poder anar més enllà de les jubilacions i incloure altres aspectes en la negociació. Apunta que ja que per una banda han de cedir, els agradaria poder negociar també que se'ls compensés amb altres prestacions. A més, el portaveu de la Plataforma demana que hi hagi una garantia que es compliran els acords i que no es modificaran si no és per a millorar-los.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT