PUBLICITAT

Unicef engegarà una campanya de microdonacions a l'octubre

  • L'actuació es lligarà amb la realització d'un acte amb repercussió mediàtica cada mes
  • L'entitat agrupa unes 2.000 persones entre socis i titulars de targetes de crèdit
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La nova directora d'Unicef, Marta Alberch. Foto: ANA / D. P.

Unicef Andorra endegarà un campanya de microdonacions a l'octubre, una actuació que es lligarà amb la realització d'un acte amb repercussió mediàtica al mes. Així ho va explicar a l'ANA la directora d'Unicef, Marta Alberch, que després de tres mesos al capdavant del comitè andorrà va fer-ne una valoració molt positiva. Alberch va reconèixer que "és una feina molt millor del que m'esperava" i que "és engrescadora". Unicef preveu començar a fer campanyes "més creatives" per arribar a tots els sectors de la població.

A banda de la penetració d'Unicef a tots els sectors de la societat, la directora preveu dur a terme alguna pràctica més innovadora a partir de l'octubre per permetre que, malgrat la crisi, pugui col.laborar un ampli sector de la població. Algunes d'aquestes accions se centraran en les microdonacions.

D'altra banda, Alberch va valorar la resposta de la gent del país davant de campanyes d'emergència com les que s'han fet aquest any amb motiu dels terratrèmols d'Haití i de Xile. Segons la directora d'Unicef, Andor- ra és un dels països que més diners per càpita recapta quan es fan crides per ajudar durant les catàstrofes.

Actualment el nombre de socis d'Unicef a Andorra no arriba a l'1% de la població, però comptant el conveni amb targetes de crèdit, Alberch estima que hi ha unes 2.000 persones entre socis i titulars de targetes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT