PUBLICITAT

S'amplien a 329.000 euros els ajuts a la rehabilitació

L. GARRIDO
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Edificis en construcció Foto: TONY LARA

Els ajuts públics a la rehabilitació s'han ampliat fins als 329.000 euros. Així ho va confirmar ahir el ministre Portaveu, Jordi Cinca, que va assegurar que aquesta proposta és per poder donar resposta a totes les sol·licituds.

Amb aquesta ampliació, va confirmar el titular del Govern, es podrà donar resposta, al menys, a tots aquells que han demanat aquesta subvenció. El paquet es va ampliar en 29.000 euros, des dels 300.000 inicials. Fins al moment s'han atorgat un total de 30 subvencions, i el Ministeri d'Economia n'està estudiant 33 més que espera que es puguin resoldre abans que acabi l'any.

Pel que fa als préstecs preferents avalats pel Govern per a la rehabilitació d'habitatges, al llarg de l'any se n'han atorgat nou, que suposen una quantitat de 550.000 euros, i s'estan estudiant dotze sol·licituds en curs.

El nombre de demandes que hi ha a tràmit actualment supera les subvencions atorgades durant tot l'any, i això, segons Cinca, està causat, en part, per l'increment de sol·licituds que han provocat les darreres accions del Govern.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT