PUBLICITAT

L'oferta de deute públic es subscriu en la seva totalitat

L. G.
ANDORRA LA VELLA

La nova oferta de deute públic de 100 milions va quedar completament subscrita el passat 7 de novembre. La renovació de les lletres del tresor que es van posar en marxa per primer cop al 2010 i que es van reeditar l'any passat també ha tingut una acollida total, tal i com va confirmar el ministre Portaveu, Jordi Cinca, ahir després del Consell de Ministres.

La repartició aprovada és de 35.340 títols per a Crèdit Andorrà, S.A., 23.470 títols per a Andorra Banc Agrícol Reig, S.A., 24.180 títols per a Mora Banc Grup, S.A., 11.920 títols per a Banca Privada d'Andorra, S.A., i 5.090 títols per a Banc Sabadell d'Andorra.

Les entitats van concórrer a la subhasta per compte propi, per compte de clients i per compte d'entitats financeres d'inversió. Amb aquesta subhasta, el Govern té 320 milions de deute en privats.

Aquest any, la rendibilitat és del 2,92%, inferior a la dels anys passats i també a la oferida en les altres dos ofertes de deute públic. El que sí es el mateix es que els títols tenen un valor de 1.000 cadascun i que les condicions són les mateixes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT