PUBLICITAT

Reunió pública de DA per explicar el full de ruta

  • La trobada és aquest vespre a les 22 hores al Prat del Roure
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Demòcrates per Andorra celebrarà aquest vespre una reunió pública amb afiliats i simpatitzants per explicar les reformes que s'estan realitzant al país. L'acte segueix la línia de mantenir el contacte amb la població i donar a conèixer a tots els ciutadans l'acció diària que s'està duent a terme. El secretari general del partit, Carles Torralba, va assegurar que «hi ha hagut un temps per fer l'anàlisi i el diagnòstic de la situació del país, i creiem que ara s'havia d'explicar on estem i quines són les direccions que s'han d'emprendre per tirar el país endavant».

Torralba va explicar ahir a l'ANA que la reunió obeeix a la voluntat d'explicar als seus afiliats i simpatitzants el full de ruta de DA, després d'un any i mig govern, període durant el qual han pogut fer l'anàlisi i el diagnòstic de la situació del país, i que ara volen donar a conèixer. El secretari general del partit del govern va destacar que l'acte s'emmarca dins del compromís que van agafar d'informar periòdicament als afiliats sobre «on estem i quines direccions s'han d'emprendre».

L'acte de DA tindrà lloc a les 22 hores a la Sala del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany, i comptarà amb les intervencions del secretari general, Carles Torralba, i el president de DA, Toni Martí.

Durant els últims mesos, l'executiva de DA ha realitzat reunions a totes les parròquies per tal de comentar amb simpatitzats i afiliats el full de ruta. Així, una cinquantena de persones per parròquia ha pogut parlar amb el president del partit i el secretari general, així com amb representants de les diverses parròquies i comissions de treball de DA, sobre temes d'actualitat com la situació que el Govern ha hagut d'afrontar en relació a la Caixa Andorrana de Seguretat Social i la proposta del Nou Model Andorrà d'Atenció Sanitària. Durant les reunions, s'ha recordat que totes les modificacions que s'estan realitzant es basen en l'equitat i la justícia i que van dirigides a racionalitzar el sistema.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT