PUBLICITAT

50.000 euros per reformar les voravies de Fiter i Rossell

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Membres de l'equip comunal, amb la cònsol major al mig, passeja al capdamunt de l'avinguda Fiter i Rossell Foto: ÀLEX LARA

El Comú d'Escaldes-Engordany començarà a reformar les voravies de l'avinguda Fiter i Rossell a partir de la setmana vinent, i fins a final d'any preveu haver executat 600 metres lineals amb un pressupost de 50.000 euros. Aquesta primera fase va del número 103 de l'avinguda fins a l'encreuament amb la carretera dels Vilars, i a partir del 2013 es faran les altres dues fases, que comprenen des de la cruïlla dels Vilars fins al número 60 i fins a l'Etang Salé.

La renovació de les voreres de l'avinguda Fiter i Rossell es durà a terme per solucionar els problemes d'adherència de les actuals. El Comú d'Escaldes-Engordany ha reconegut que són conscients de les queixes dels veïns de la zona perquè el material emprat a les voravies rellisca, i per aquest motiu ha provat al llarg dels darrers mesos diferents productes per solucionar aquesta problemàtica. Vist que el resultat no ha estat l'esperat, s'ha optat per iniciar les obres per garantir que el vianant pugui caminar amb total tranquil·litat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT