PUBLICITAT

Vidosa i Verdú, fora de la segona mànega a la Copa d'Europa

  • Una aturada d'hora i mitja condiciona la cursa i afecta els dos andorrans
EL PERIÒDIC
LEVI / HEMSEDAL

No va ser el dia per al debut ideal en la Copa d'Europa. Ni Roger Vidosa ni Joan Verdú van poder entrar dins dels 60 millors per la segona mànega del gegant de Levi (Finlàndia), el que va suposar una decepció per aquest principi de campanya. Les condicions de la cursa tampoc no van ser idònies.

A meitat de competició, hi va haver una aturada en el telecadira per un problema que va provocar una pausa d'hora i mitja a partir del dorsal 60, quan Vidosa tenia el 69 i Verdú el 92. Amb això, s'hi va afegir que va canviar el temps, i amb boira, una mica de neu i sobretot vent, les condicions no van ser bones. Segons Fabien Pollier, el tècnic de l'equip, Vidosa va esquiar «massa a la defensiva i sense confiança en l'esquí», mentre que Verdú va sortir a per totes, potser massa accelerat, i a més a meitat de cursa no va tenir visibilitat.

ESTEVE I OLIVERAS, 75 I 77 / El primer entrenament oficial de la Copa del Món de descens a Lake Louise (Canadà) va deixar Kevin Esteve 75è a 6,28s del millor temps, i Marc Oliveras 77è a 8,58s.

SUPERGEGANT A HEMSEDAL / En el segon supergegant de Hemsedal, Sara Raméntol va ser millor que Carmina Pallàs, que l'havia superada el dia anterior en el primer. Ahir van ser 33a i 46a, respectivament, quan el dia anterior Raméntol havia estat 38a i Pallàs 32a.

En homes, l'equip B de la FAE va tornar a competir ahir. El dia anterior, Jan Missé havia estat el millor andorrà (63è), rebaixant punts com Àxel Esteve, Xavi Salvadores i Matías Vargas. Ahir, Barios va ser 72è, Missé 101è, Vargas 102è, Solsona 107è i Salvadores 119è.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT